Iščemo vas, učitelje matematike, ki pripravljate pestre in kreativne učne ure. Če pri poučevanju uporabljate ustvarjalne metode, kot so igre zunaj učilnice, dramske predstave, interaktivne dogodivščine, poučevanje z umetno inteligenco ali kar koli drugega zanimivega, je to priložnost, da delite svoje prakse z učitelji iz vse Slovenije!

Prijavite se na natečaj MatX: Delimo dobre prakse in predstavite svojo učno uro na spletnem dogodku 26. 11. 2024 ob 18:00.

Pet finalistov bo imelo priložnost nastopiti in pridobiti:

  • enoletni brezplačen učiteljski dostop do naših e-gradiv za razrede, v katerih poučujejo,
  • brezplačno udeležbo na spletnem predavanju Mihe Andriča (11. 2. ob 18. uri) z naslovom »Kritično mišljenje med umetno in čustveno inteligenco«, ki ga organizira Modra akademija,
  • avtorski honorar v višini 100 € neto za predavanje na govorniškem dogodku (za ta namen finalist sklene avtorsko pogodbo z organizatorjem),
  • produkcijsko podporo založbe pri pripravi na govorniški dogodek.

PRIJAVE zbiramo do 21. 10. 2024.

Razpis nagradnega natečaja je dostopen tukaj.

K sodelovanju so vabljeni vsi učitelji, ki v šolskem letu 2024/25 poučujejo matematiko od 6. do 9. razreda na katerikoli osnovni šoli v Republiki Sloveniji ne glede na to, s katerim gradivom poučujejo. Vabimo vas, da k sodelovanju povabite tudi svoje stanovske kolege, tako da jim posredujete to sporočilo. Dogodek bo namenjen izključno predstavitvam in deljenju različnih učnih praks in se distancira od promocije učnih gradiv.

© 2022 Založba Rokus Klett, d. o. o. Vse pravice pridržane.